Gratis Fragt

På ordrer over kr. 800,-

J

Returret

14 dages returret

Sikker betaling

100% Sikker betaling

Mousserende

Spiritus

Imperial Gold Vodka

Spiritus

Ultra Vodka Premium

Verdens dyreste champagner

Champagne er noget af det mest eksklusive, når det gælder mousserende vine, men champagne er ikke bare champagne. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige champagner i forskellige prisklasser.

Champagne er en type af mousserende vin som har fået sit navn, fordi den bliver lavet med druer, der er dyrket i Champagne regionen i Frankrig. Derudover er det også et krav, at den skal fremstilles ved hjælp af naturlige gæringsmetoder, som blandt andet betyder, at kuldioxidboblerne i champagnen er opstået under gæringsprocessen og ikke tilføjet kunstigt bagefter.
Herunder kan du læse mere om de 10 dyreste champagner i verden. Du kommer måske aldrig til at smage dem, men du har jo lov til at drømme.

10. Moët & Chandon Bi Centenary Cuvée Dry Imperial 1943 – 8.000 kroner

Moët & Chandon Bi Centenary Cuvée Dry Imperial 1943 var en champagne fra Moët & Chardon, som markerede deres 200 års jubilæum.

Moët & Chardon blev grundlagt i 1743 af Claude Moët, og det resulterende produkt blev hurtigt populært. I dag ejer Moët & Chardon mere end 1.000 hektarer med vinmarker i Champagne, og Moët & Chandon Bi Centenary Cuvée Dry Imperial 1943 er blot én af deres mange produkter.

I alt producerer de mere end 26 mio. flasker om året.

9. Krug Brut David Sugar Engraved ‘Quail Design in Flowering Tree – 10.000 kroner

Krug Brut David Sugar Engraved ‘Quail Design in Flowering Tree er en champagne, som er særdeles nem at genkende. Den har en meget karakteristisk flaske, som forestiller en vagtel i et træ.

Krug Brut David Sugar Engraved ‘Quail Design in Flowering kan være svær at finde, hvilket er én af grundende til den høj pris.

Den er fremstillet af Krug, som især er kendt for sine champagner i høj kvalitet, og det er naturligvis også muligt at få en billigere champagne, som stadig er fantastisk.

8. Moët & Chandon Dom Perignon by Karl Lagerfeld – 11.400 kroner

Karl Lagerfeld er generelt forbundet med eksklusivt tøj, sko og tasker, men hans talent kan også findes i forbindelse med champagner. Moët & Chandon Dom Perignon by Karl Lagerfeld blev lanceret i 1988, og det var tyskfødte Karl Lagerfeld, som stod bag designet.

Moët & Chandon Dom Perignon by Karl Lagerfeld er ikke den eneste champagne fra Moët & Chandon på denne liste, og deres champagner er især populære blandt ivrige samlere.

7. Krug Private Cuvée – 11.500 kroner

Mange producenter har flere champagner på denne liste, og dette inkluderer også Krug, som her kan bidrage med Krug Private Cuvée til 11.500 kroner.

Krug blev grundlagt i 1843 af Joseph Krug i Reims, men i dag er det Louis Vuitton, som ejer Krug.

Selvom Krug Private Cuvée befinder sig på 7. pladsen, så er der stadig tale om en relativt dyr champagne, og den er i høj grad forbeholdt kendere.

6. Boërl & Kroff Brut Rose – 13.000 kroner

Boërl & Kroff Brut Rose er en Rose Champagne fra Boërl & Kroff. Dette betyder, at champagnen har en let, pink farve, som stammer fra det farvepigment, som findes i Pinot Noir og Pinot Meunier druer. Denne champagne er fremstillet på en blanding af Pinot Noir og Meunier druer, hvilket giver en særdeles intens karakter til champagnen.

Druerne til Boërl & Kroff Brut Rose bliver dyrket på tre forskellige vingårde i Drappiers, som hedder Les Égrillés, Le Montouillet og La Belle Haie. Herfra er det naturligvis kun de bedste druer, som bruges i produktionen.

5. Moët & Chandon Dom Perignon White Gold – 14.000 kroner

Moët & Chandon Dom Perignon White Gold er en champagne, som især er eftertragtet blandt samlere.

Den kommer i et stykke klæde, som er belagt med hvidguld, hvilket blot understreger champagnens eksklusive kvalitet. Den hører til blandt de dyreste champagner i verden, men den er generelt blevet en anelse billigere i de seneste år.

Moët & Chandon Dom Perignon White Gold er en Brut champagne. Brut betyder, at der er tale en tør champagne, og at den derudover heller ikke er videre sød.

4. Boërl & Kroff Brut – 14.000 kroner

Boërl & Kroff Brut bliver produceret af huset Drappier, som er ét af de mest anerkendte huse i Champagne regionen i Frankrig.

Champagnen bliver lavet på de bedste druer, som stammer fra forskellige parceller.

Boërl & Kroff Brut bliver i gennemsnit solgt til 14.000 kroner, men det er også muligt at købe en 30 liters flaske, som sælges til hele 700.000 kroner.

Kigger man på literprisen, kan Boërl & Kroff Brut dog ”kun” kvalificere sig som den 4. dyreste vin på listen.

3. Krug Clos d’Ambonnay – 15.000 kr

Krug Clos d’Ambonnay er en Blanc de Noir champagne, som stammer fra Krug, som blev grundlagt i 1843 af Johann-Joseph Krug.

dag er Krug én af de mest anerkendte huse i Champagne, og deres champagner hører til blandt de mest ikoniske og populære blandt kendere.

Krug Clos d’Ambonnay er en fantastisk champagne, hvilket også afspejles i prisen. De sælges til en gennemsnitspris på 15.000 kroner per flaske, og de er meget efterspurgte hos champagne-elskere.

2. Moët & Chandon Dom Perignon Charles & Diana 1961 – 25.000 kroner

Moët & Chandon Dom Perignon Charles & Diana 1961 blev serveret til brylluppet mellem Pris Charles og Dianas bryllup i 1981. Brylluppet var en ikonisk begivenhed, og der var en enorm efterspørgsel på champagnen efter brylluppet.

Siden brylluppet er der kun blev sat ganske få flasker af champagnen til salg, hvilket er én af årsagerne til den høje pris.

En flaske af Moët & Chandon Dom Perignon Charles & Diana 1961 sælges i dag til omkring 25.000 kroner, og de kan være svære at finde.

1. Goût de Diamants – 11 mio. kroner

Goût de Diamants er næsten berygtet for sin høje pris, og det er ikke tilfældigt. Hver eneste flaske har en påsat brilliant fra Swarovski, hvilket er én af årsagerne til den ekstremt høje pris.

Goût de Diamants blev introduceret til verden i 2013, og det er den 29-årige Shammi Shinh, som står bag champagnen. Den er lavet på 100% Grand Cru druer, som bliver dyrket på en mark på 8 hektar i Ogier.

Der er fokus på kvalitet og eksklusivitet i hvert eneste trin af produktionen, og det kan smages på champagnen, selvom prisen på 11 mio. kroner naturligvis også delvist kan tilskrives Swarovski brillianten.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Always enjoy responsibily.