Gratis Fragt

På ordrer over kr. 800,-

J

Returret

14 dages returret

Sikker betaling

100% Sikker betaling

Spiritus

Spiritus

Imperial Gold Vodka

Spiritus

Ultra Vodka Premium

Verdens dyreste spiritus

Der findes mange forskellige typer spiritus, når du kigger på udvalget i supermarkedet. Visse flasker med spiritus befinder sig dog i en prisklasse, som er udenfor den almindelige danskers rækkevidde. Her kan du læse mere om de ti dyreste flasker spiritus i verden.

10. Angostura Legacy – 158.000 kroner

Angostura Legacy er også kendt som verdens dyreste rom, og blev lanceret i år 2014. Der blev samlet sat 20 flasker til salg i hele verden og overraskende nok, kan man finde én af disse flasker på et hotel i Jylland.

Denne rom udmærker sig især ved sin unikke smag, som er opnået ved at blande 7 forskellige rom. Her er den yngste rom hele 17 år gammel, mens de andre alle er ældre.

Angostura Legacy er en særdeles eksklusiv rom, men derudover kommer den også i karaffel, som er håndlavet i krystal. Denne karaffel opbevares i en håndlavet æske, som man har brugt 56 timer på at fremstille.

9. Remy Martin Black Pearl Louis XIII – 900.000 kroner

Remy Martin Black Pearl Louis XIII er ligesom Angostura Legacy en blanding af forskellige eksklusive produkter.

Remy Martin Black Pearl Louis XIII er dog ikke en rom som Angostura Legacy, men derimod er der tale om én af de mest eksklusive cognacs i verden.

Denne cognac blev solgt i 2012 og var et blend af 1200 forskellige fade cognac, som alle var mellem 40 og 100 år gamle, hvilket også er årsagen til den høje pris.

Du skal således forvente at skulle betale omkring 900.000 kroner for en flaske af denne cognac.

8. Johnnie Walker Diamond Jubilee – 900.000 kroner

Johnnie Walker Diamond Jubilee er en eksklusiv whisky, som blev lanceret af Johnnie Walker i anledning af Dronning Elizabeths 60 års jubilæum.

Der blev produceret 60 flasker af Johnnie Walker Diamond Jubilee for at markere jubilæet.

Én flaske står hos den engelske dronning, mens de øvrige flasker på solgt på en auktion i London. Pengene for disse flasker gik siden til velgørenhed, og hver flaske har en værdi på 900.000 kroner, hvilket sikrer Johnnie Walker Diamond Jubilee en 8.plads på denne liste

7. The Dalmore 62 – 1.1 mio. kroner

The Damore 62 er en scotch whisky, som blev sat til salg i 2012 i Singapore. I alt blev der sat tolv flasker til salg, og de blev solgt til en pris på 1.1 mio. kroner stykket, og de stiger stadig i værdi.

Den høje pris skyldes, at der er tale om en særdeles god scotch whisky, som på salgstidspunktet var 60 år gammel. Flaskerne blev dog også ekstra eftertragtede på grund af det begrænsede udbud af flasker.

Det kan være svært at finde én af disse flasker i dag, men er man en heldig ejer, så har man med stor sandsynlighed gjort en god investering.

6. Tribute to honour, Royal Salute – 1.1 mio. kr.

Tribute to honour, Royal Salute er en whisky, som der blev produceret 21 flasker af.

Whiskyen er tiltænkt som en hyldest til Skotland, og den er lavet af Colin Scott, som er en velkendt masterblender, når det gælder whiskyer.

Tribute to honour, Royal Salute er et blend af forskellige whiskyer fra Royal Salute. Alle disse whiskyer er 45 år eller ældre, hvilket delvist forklarer den høje pris.

Det er dog også værd at nævne, at flasken til Tribute to honour, Royal Salute er besat med 413 sorte og hvide diamanter.

5. The Macallan “M” Constantine 6 liter Lalique – 3.5 mio. kroner

The Macallan “M” Constantine 6 liter Lalique er den dyreste whisky, som nogensinde er blevet solgt. Salget skete på en auktion, hvor det vindende bud var på 3.5 mio. kroner.

Der blev kun lavet 4 flasker af denne whisky – heraf befinder to sig på destilleriet og én blev købt af en privat samler fra Asien.

Macallan er kendt for at lave eksklusive whiskyer, og de besad også den tidligere rekord for dyreste whisky med The Macallan single malt Cire Perdue til 2.5 mio. kroner.

4. Mendis Cocunut Brandy – 5.5 mio. kroner

Mendis Cocunut Brandy er den første brandy, som er destilleret på kokos og lagret på Halmilla fade.

Det første eksemplar af Mendis Cocunut Brandy blev solgt i 2007, og her var prisen på hele 5.5 mio. kroner.

Det er dog værd at nævne, at denne flaske dels var nummereret, og derudover var den også signeret, hvilket øgede værdien betragteligt.

Mendis Cocunut Brandy er dog stadig en særdeles eksklusiv brandy, og kendere vil sætte særdeles stor pris på den – hvis de skulle være så heldige at få en smagsprø

3. Diva Vodka – 6 mio. kroner

Diva Vodka er en særdeles luksuriøs vodka, som er fremstillet af Blackwood Destilleriet, der ligger i Skotland.

Vodkaen har gennemgået en speciel filtreringsproces, men den høje pris på 6 mio. kroner kan dog ikke tilskrives dette alene.

Diva Vodka kommer nemlig også i en speciel flaske, som er fremstillet i Swarowski krystal, hvilket øger prisen betragteligt.

Diva Vodka er en premium vodka, og én af de mest udsøgte i verden. Den er lavet på den bedste hvede fra Skotland, og gennemgår filtrering igennem nordisk birkekul og én filtrering igennem ædelstene. Filtreringen er en omfattende proces, og den sikrer en særdeles ren smag.

2. Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne – 12 mio. kroner

Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne er en særdeles kendt cognac, som bliver solgt til 12 mio. kroner per flaske.

Denne cognac har lagret i over 100 år, og bliver betragtet som den mest eksklusive blandt kender.

En flaske af Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne er belagt med 24 karat guld og intet mindre end 6.500 diamanter, hvilket også hjælper prisen opad.

Det er desuden også værd at nævne, at flasken har en prægning, hvor der står: ”The DNA of Cognac”, hvilket er præcis hvad Henry IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne er.

1. Tequila Ley 925 – 21 mio. kr.

Førstepladsen over den dyreste spiritus i verden går overraskende nok til den eneste tequila på listen. Tequila Ley 925 blev solgt på en auktion i 2010 og her kom prisen op på 21 mio. kroner, hvilket sikrer den førstepladsen på denne liste.

Det er dog værd at nævne, at emballagen til Tequila Ley 925 bestod af 6400 diamanter, og derudover var flasken lavet af platinum.

Dermed kan den høje pris delvist tilskrives emballage og flaske – ligesom flere andre slags spiritus på denne liste.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Always enjoy responsibily.