Gratis Fragt

På ordrer over kr. 800,-

J

Returret

14 dages returret

Sikker betaling

100% Sikker betaling

Vin

Spiritus

Imperial Gold Vodka

Spiritus

Ultra Vodka Premium

Verdens dyreste vine

Vin kommer i alle prisklasser, og i den dyre ende af skalaen kan man finde flasker med vin, som er en formue værd. Mange vinelskere drømmer hele deres liv om at smage disse vine.

Måske er du så heldig, at du engang får lov at prøve én af de mest eksklusive vine i verden, og ellers kan du læse mere om dem herunder.

1. Domaine de la Romanée-Conti, Romaneée-Conti Grand Cru

Domaine de la Romanée-Conti, Romaneée-Conti Grand Cru er bredt kendt som verdens dyreste vin. Der kan forekomme større variationer i prisen, og der har været visse årgange, som nærmest er eksploderet i pris.

Der bliver i gennemsnit produceret 450 kasser af vinen, som kommer fra Romanée-Conti-marken. Hvis du ønsker en flaske, skal du forvente at betale omkring 60.000 kroner, da dette er gennemsnitsprisen. Der er dog enkelte årgange, som er blevet solgt for omkring 300.000 kroner. Kort sagt er dette en meget eksklusiv vin, og for de fleste er det en større investering at købe en flaske.

2. Henri Jayer Cros Parantoux Vosne-Romanee

Henri Jayer Cros Parantoux Vosne-Romanee blev oprindeligt produceret af Henri Jayer, som dog døde i 2006 i en alder af 84 år. Hans vin sælges dog stadig, og der er blandt verdens dyreste.

Henri Jayer var også kendt som Mr. Pinot Noir, og han havde stor indflydelse hos de yngre vinsmagere i Bourgogne. Hans vin stammede fra en mark på kun 6,3 hektar ved Vosne-Remanée. Henri Jayer var særdeles visionær vinavler, og han arbejdede ud fra en filosofi om, at naturen skulle diktere vinens udvikling.

Vinen fra Henri Jayers marker er stadig særdeles eftertragtet, og der er især mange samlere, som gerne vil eje den. Gennemsnitsprisen er omkring 40.000 kroner.

3. Egon Müller-Scharzhof Scharzhofberger Riesling Trockenbeerenauslese

Bourgogne dominerer normalt den eksklusive vinbranche, men Tysklands ubestridte vinkonge Egon Müller har dog også præsteret at producere én af verdens dyreste vine.

Der produceres kun omkring 100-200 flasker af denne vin om året, hvilket øger efterspørgslen.

Det er især 2010 årgangen af Egon Müller-Scharzhof Scharzhofberger Riesling Trockenbeerenauslese, som er eftertragtet, og den har fået topkarakter af flere kritikere. Gennemsnitsprisen er 38.000 kroner, men flere flasker er blevet solgt for 80.000 kroner.

4. Domaine Leflaive Montrachet Grand Cru

Domaine Leflaive Montrachet Grand Cru er verdens dyreste tørre hvidvin, og den bliver produceret af Domaniet.

Domaniet blev grundlagt af Joseph Leflaive er efterkommer af en slægt af vinbønder, som kan føres tilbage til 1580, så der er tale om en familie med stolte traditioner for kvalitetsvin.

Domaine Leflaive Montrachet Grand Cru producers af druer, som bliver dyrket på marken Montrachet. Den gennemsnitlige pris på en flaske er cirka 30.000 kroner.

5. Joh. Jos. Prüm Riesling Wehlener Sonnenuhr Trockenbeerenauslese

Joh. Jos. Prüm Riesling Wehlener Sonnenuhr Trockenbeerenauslese er en sød vin, som dyrkes op marken Sonnenuhr.

Marken har været ejet af den samme familie siden 1700-tallet, og det er i dag én af de mest eftertragtede rieslingmarker i verden.

Joh. Jos. Prüm Riesling Wehlener Sonnenuhr Trockenbeerenauslese bliver solgt til en gennemsnitspris på omkring 28.000 kroner, så det er stadig en yderst eksklusiv vin, selvom den befinder sig nederst på vores liste over verdens dyreste vine.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Always enjoy responsibily.